1. Meewerken aan grote, unieke, innoverende en interessante projecten

De Regie der Gebouwen beheert de vastgoedportefeuille van de federale staat die talrijke opmerkelijke sites en gebouwen omvat zoals het AfricaMuseum, de Kunstberg, het Jubelpark, de Leeuw van Waterloo, de KBR, het Museum voor Kunst en Geschiedenis, het Instituut voor Natuurwetenschappen, het Observatorium, justitiepaleizen en gevangenissen, en talrijke kantoorgebouwen. Ontdek onze projecten

2. Bijdragen aan het behoud van het federaal patrimonium

Een van de opdrachten van de Regie der Gebouwen is het behoud en de restauratie van het federaal architecturaal en historisch patrimonium. Zo zorgt u ervoor dat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

3. Een interessante, gevarieerde en uitdagende job 

De Regie der Gebouwen biedt een job met veel verantwoordelijkheden en autonomie. De projecten zijn gevarieerd met een divers takenpakket, ongeacht de dienst waarvoor u werkt.

4. Een evenwicht tussen werk en privé-leven

De Regie der Gebouwen biedt een grote flexibiliteit aan haar medewerkers op het vlak van werkuren en werkplaats. Het werk is gebaseerd op doelstellingen die behaald moeten worden met flexibele uren en de mogelijkheid om telewerk uit te voeren of te werken vanuit een satellietkantoor.

Bovendien genieten de medewerkers van de Regie der Gebouwen van een aantrekkelijk aantal verlofdagen (wettelijke verlofdagen, feest- en brugdagen, sluiting van de kantoren tussen Kerstmis en Nieuwjaar) en van de mogelijkheid om deeltijds te werken en loopbaanonderbreking te nemen (meer info op de website www.bosa.belgium.be).

5. Een aantrekkelijk loonpakket

De Regie der Gebouwen biedt werkzekerheid en een vast en gewaarborgd loon, maar ook vakantiegeld, een eindejaarspremie, de terugbetaling van de kosten voor openbaar vervoer, de mogelijkheid om in een tweetalige werkomgeving te werken (in Brussel), een gsm en een laptop voor professionele doeleinden, een bedrijfsrestaurant met democratische prijzen, allerlei kortingen en voordelen dankzij de FED+-kaart, etc.

Bovendien komt de sociale dienst ook tussen in verschillende kosten: hospitalisatieverzekering, medische kosten, opvang en kampen voor kinderen, culturele activiteiten en sportactiviteiten, ...

6. Een maatschappelijk betrokken werkgever

Als vastgoedbeheerder van de gebouwen van de federale staat, wenst de Regie der Gebouwen het voorbeeld te geven en maatschappelijk verantwoord handelen. Ze heeft onder andere een milieubeleid, een diversiteitsbeleid en een integriteitsbeleid ontwikkeld. Als medewerker van de Regie der Gebouwen bouwt u mee aan de toekomst van ons land en levert u elke dag een zinvolle bijdrage aan de maatschappij.

7. Een aangename en moderne werkomgeving

De Regie der Gebouwen stelt moderne, flexibele en aangename kantoren ter beschikking met aangepaste IT-apparatuur. Meer weten over "new ways of working" (NWOW)

8. Een dynamische sfeer en teamspirit

De Regie der Gebouwen organiseert meerdere evenementen om de teamspirit te vergroten: nieuwjaarsreceptie, sportdag, familiedag, onthaaldag voor de nieuwe medewerkers, teambuilding voor elke dienst, Immorun, ...

9. De mogelijkheid om u bij te scholen tijdens uw hele loopbaan

De Regie der Gebouwen biedt en financiert een brede waaier aan interne en externe opleidingen, te volgen tijdens de werkuren.

10. De mogelijkheid tot loopbaanontwikkeling en -evolutie

De Regie der Gebouwen moedigt de loopbaanontwikkeling van haar medewerkers aan. Ze biedt talrijke evolutiemogelijkheden door middel van promoties en bevorderingen. Ze ondersteunt ook interne en externe mobiliteit om aan elke medewerker de job te kunnen bieden die het beste bij hem/haar past.

 

Meer weten over de Regie der Gebouwen?

Consulteer ons laatste activiteitenverslag

Ontdek onze projecten

Bekijk onze persberichten

Bezoek de “Over ons”-pagina op onze website

Ondervind wie onze klanten zijn

Volg ons op sociale media: FacebookInstagramLinkedIn